Vacature bij Semmi per Mei 2020

Ben jij die enthousiaste, flexibele en zelfstandige vaktherapeut met humor en zelfkennis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Semmi is een jonge organisatie met een divers aanbod. We werken individueel, in kleine groepjes en soms met hele klassen met kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar aan hun sociaal emotionele ontwikkeling. Zowel kinderen met diagnose (ADHD, autisme, genderdysforie, gedragsproblemen, stemmingsproblemen etc.) als kinderen zonder diagnose kunnen bij ons terecht. Bij het traject wordt het systeem rondom een kind altijd nauw betrokken, dus contacten met ouders en bijvoorbeeld scholen zijn erg belangrijk. Een positieve en oplossingsgerichte manier van werken kenmerkt onze bedrijfscultuur en onze visie op hulpverlening voor kinderen en jongeren.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een psychomotorisch- of danstherapeut met ervaring en affiniteit met onze bewegingsgerichte werkwijze en onze doelgroep. Betrokkenheid, flexibiliteit en enthousiasme vinden wij erg belangrijk. Woonachtig in Amsterdam e.o. is een pre, aangezien we in Amsterdam werken. Salariëring volgens CAO jeugdzorg, schaal 9. 

Waarom?

Semmi bestaat nu ruim12 jaar in Amsterdam en in deze tijd zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler als het gaat om zorg voor kinderen en jongeren. Sinds alle wijzigingen in de jeugdzorg is de vraag naar ons aanbod flink toegenomen. Zowel voor ons preventieve aanbod als voor onze specialistische zorg zijn wij ingekocht door de regio Amsterdam Amstelland. 

We zijn per direct op zoek naar versterking van ons team en hebben dan 8-24 uur beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel, stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatie per mail naar: info@semmi.nl. We zien je reactie tegemoet! Sluitingsdatum van de vacature is 1 juni 2020. Voor meer info: www.semmi.nl

Semmi Begeleiding & Therapie